Időmérő hardver és szoftver termékek, szolgáltatások az üzemeltetők számára…

Mit kínálunk?

Technikai sportok időméréséhez kínálunk komplett megoldást az időmérő rendszerünk segítségével. A rendszer tartalmaz hardver oldalról jelvevő egységet, jeladó egységeket és kijelző egysége(ke)t, szoftveroldalról az ezek kombinált üzemeltetéséhez szükséges adminisztrációs programot.

Kik vagyunk mi?

MGSZASZ (Magyar Gokart SZövetség – Amatőr SZakág) egyesület alapító tagjaiként 8 évvel ezelőtt kezdtük rendszerünk kifejlesztését. Mind a hardver, mind a szoftver több generációs változáson és finomításon ment át az idők folyamán. A változtatások elsősorban a bérgokartoztatás, illetve versenygokartozás által megkívánt praktikussági és pontossági igények szerint alakultak. Jelen pillanatban is folynak főként szoftver oldalról további fejlesztések az aktuális – folyamatosan növő – igények kielégítése céljából.

Miért minket válassz?

Csapatunk hobbiból, nem üzleti célból kezdte fejleszteni a rendszert, amely így biztosítja a törekvést az üzembiztos és jó minőségű hardver és szoftver iránt. A folyamatos fejlesztéshez szűkséges tesztelést saját pályákon, éles, aktív üzemben van lehetőségünk megtenni, amely lehetővé teszi a gyakorlati, használat közbeni hibák és egyéb praktikussági szempontok jobb megoldását az elméleti asztal mellől történő tervezés helyett. A folyamatos fejlesztésnek természetesen ára van, hiszen újabb és újabb hibák kerülhetnek elő a gyakori és alapos tesztelés mellett is, de gyors és az ügyfeleinkkel való közvetlen kapcsolattartás eredményeképpen az ilyen hibákra azonnali megoldási javaslatokat és megoldásokat adtunk eddig is és ezután is.
Szakértelmünket három magasan képzet műszaki ember biztosítja, akik hobbiból az egyesület számára készítik a rendszert.