Időmérő program

A program a BGKV rendszerű időmérő hardver által szolgáltatott adatok szoftveres feldolgozását, megjelenítését végzi. A program a negyedik generációjánál tart. Az elmúlt 20 év és két verzió tapasztalatait használtuk fel a jelenlegi rendszerben, illetve a program fejlődését és az igények növekedését szem előtt tartva a program modularitására helyeztük a hangsúlyt. Ez a felhasználók számára annyit jelent, hogy a szoftver folyamatos fejlődése az egyes “már megkedvelt” funkciók mellé illeszthetőek, illetve igény esetén egyedi fejlesztések kérhetőek, amelyek az alaprendszer mellé és nem helyére kerülnek.
A szoftver a kialakításának köszönhetően a számítógéphez RS232-es porton keresztül kapcsolt külső hardver egységekből egyszerre két fajta is kapcsolható, amely lehetővé teszi a régi ügyfeleink új hardverre való átállásának fokozatos módját is.

A szoftver jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt van. Az elsődlegesen a funkció gazdagságot, praktikusságot tartjuk szem előtt a fejlesztések kapcsán. A szoftver további fejlesztéseiről, itt az oldalunkon kaphatnak további információt.